Delinquent Habits // Rudeboy plays Urban Dance Squad

9 jun. '23, 20:30–23:00Burgerweeshuis, Deventervanaf21

Rapper Rudeboy en DJ DNA van de legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad brengen samen met Delinquent Habits een avond met funk, hiphop, soul, ska en veel herinneringen.

Delinquent Habits

Bij de Delinquent Habits is het altijd feest. Ze mixen hun raps met latin funk, soul, rock en traditionele mariachi blazers. In 1996 werden ze wereldberoemd met monsterhits ‘Tres Delinquentes’ en ‘Return Of The Tres’. Het daarna verschenen titelloze debuut vloog een slordige miljoen keer over de toonbank.

Voor het In 2016 verschenen zevende album ‘It Could Be Round Two’ kwam Kemo the Blaxican na een solocarrière terug in de bezetting. Hierdoor werd het een album waarop de de originele en ware vorm van Delinquent Habits terugkeerde.

Rude Boy Plays Urban Dance Squad

Rapper Rudeboy en DJ DNA van de legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad brengen een vlammende set met materiaal van alle studioalbums! Met hun mix van funk, soul, heavy metal, hiphop, reggae, jazz en ska was Urban Dance Squad was een van de meest succesvolle Nederlandse bands van de jaren negentig.

Rudeboy, DJ DNA en drie topmuzikanten brengen de glorietijd van de Squad weer tot leven!