Disco Lovers ft. Ben Liebrand

12 jul. '24, 21:00–02:00Luxor Live, Arnhemvanaf18

Ben Liebrand komt terug naar Luxor Live. Voor alle Disco Lovers is deze avond een feest der herkenning met maar één opdracht: dansen dansen dansen!

In de jaren ’70 veranderde disco de popmuziek rigoureus. Vanuit een subcultuur ontstond een onontkoombaar fenomeen. Raciale en sexuele grenzen vervaagden en de dans en clubcultuur veranderde voor altijd. Met de boodschap love en enjoy life zet disco dansen centraal.

Ben Liebrand

Ben Liebrand, wie kent hem niet? Momenteel woonachtig in Canada, wordt in 1960 geboren in Nijmegen. Al op 16-jarige leeftijd laat Ben de wereld genieten van zijn dj-kunsten met zijn eigen mobiele roadshow. Dit is het begin van een carrière die ondertussen al ruim 25 jaar omspant. Radio Veronica – De Minimix, In The Mix, The Grand Mix: welke mix dan ook, stil blijven zitten ging niet. En nog steeds niet, want elke zaterdag is er een mix van Ben Liebrand op de radio. Op Disco Lovers zal Ben een 3 uur durende set draaien met de lekkerste disco classics!

Rob Spijker

Deze DJ heeft in de regio Arnhem geen introductie meer nodig. De perfecte man to get the party started met een speciale soul & disco set.

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 4 kaarten in 1 x dan mag je voor €15,- p.p. mee. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.