Gabber Resistance: Heavy Machinery

14 jun. '24, 23:59–06:00Willemeen, Arnhemvanaf16

Onze toegewijde artiesten zullen hun vaardigheden tonen op de decks tijdens dit vinyl-only evenement. Wij gaan hardcore leveren zoals het in de jaren 90 werd geleverd, met draaitafels!

Feestmensen! We wilden jullie verrassen en dit extra feest aankondigen om iedereen te bedanken voor de geweldige steun die we het hele seizoen hebben ontvangen.

Deze keer hebben we het Gabber Syndroom (Arbi & Hermaniak), het duo dat de laatste tijd in heel Europa de boel op stelten zet, afzonderlijk van elkaar. Hermaniak speelt een Rotterdamse hardcore set en Arbi speelt met The Mad Scientist

Zoals altijd is het maken van opnames of het maken van foto's NIET toegestaan. In de jaren negentig bestonden er nog geen mobiele telefoons met camera’s. Op feestjes waren mensen meer verbonden met de muziek. Daarom willen we bij Gabber Resistance die sfeer graag opnieuw creëren. We vragen iedereen vriendelijk om deze regel te gehoorzamen om bij te dragen aan de unieke jaren 90-sfeer. STOP MET FILMEN, BEGIN MET DANSEN!

In verband met het foto-/videobeleid is het ook niet toegestaan om enige andere vorm van fotografie te gebruiken op de dansvloer. Dit omvat polaroids en analoge camera's. Hoewel we dit in eerste instantie toestonden, komen bij elk evenement dat we doen steeds meer mensen met dit soort camera's, en het wordt een beetje te veel. Je kunt ze zowel in de rookruimte als telefoons gebruiken.

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk je kaartje bemachtigt, want je weet hoe snel deze feesten uitverkocht zijn. Als dit gebeurt, zal er geen deurverkoop plaatsvinden. Het evenement vindt plaats van 23:55-06:00 uur.