Nationale Kunstdagen

18 nov. '23 — 19 nov. '23Evenementenhal Gorinchem, Gorinchemvanaf11

Nationale Kunstdagen in Gorinchem - Kom genieten van kunst in alle kleuren, vormen en maten!

De Nationale Kunstdagen is een jaarlijks evenement in Nederland dat is bedoeld om kunstenaars de gelegenheid te bieden hun werk te exposeren en te verkopen aan een breed publiek. Dit evenement richt zich op het promoten van kunst in al zijn vormen, van schilderkunst en beeldhouwkunst tot fotografie en digitale kunst.

Tijdens de Nationale Kunstdagen presenteren circa 130 kunstenaars uit Nederland, en een aantal uit België en Duitsland, hun kunst met trots aan jou. Tijdens je bezoek kun je genieten van de grote diversiteit aan disciplines, gebruikte materialen en onderwerpen.

De Nationale Kunstdagen zijn een belangrijk platform in Nederland om kunstenaars te ondersteunen, kunst te bevorderen en kunstliefhebbers en kunstenaars samen te brengen in een viering van creativiteit en expressie. 

Wanneer je de Nationale Kunstdagen bezoekt heb je gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf. Met veel passie vertellen ze je graag over hun kunst, werkwijzen en meer. Geniet van het directe contact met de kunstenaars en schuif halverwege je route ook gezellig aan bij ons kunstcafé voor een heerlijk hapje en drankje.