Transition Jazz Festival 2024

9 mrt. '24TivoliVredenburg, Utrechtvanaf57

Transition Jazz Festival 2024 - Ontdek de Magie van Jazz in TivoliVredenburg Utrecht.

Transition Jazz Festival 2024

Welke technieken, klanken en timbres brengen een nieuwe generatie met zich mee? En welke vernieuwende projecten tonen gevestigde internationale jazziconen? Tijdens Transition Festival op 9 maart 2024 in Tivoli Vredenburg in Utrecht kom je erachter. 

Veelzijdige line-up Transition Festival

Binnenkort presenteren we de eerste namen van de veelzijdige line-up van het Transition Festival 2024. Verwacht een harmonieus samenkomen tussen oud en nieuw, tussen traditie en vernieuwing en tussen frisse melodieën en tijdloze virtuositeit. 

Geniet van unieke jazz

Geef je oren te kost met uitzonderlijke projecten die elders niet snel te horen zijn. Maak u klaar voor een onvergetelijke muzikale reis op het Transition Jazz Festival 2024. Dit festival brengt jazzmuziek in al haar glorie naar voren en biedt een unieke kans om te genieten van de klanken van getalenteerde muzikanten. Jazzfestivals creëren een unieke sfeer waar jazzliefhebbers samenkomen om te genieten van de muziek, om te socializen en om een gevoel van gemeenschap te ervaren.

Voor de Transition Festival liefhebbers zijn de early bird tickets voor het festival van 2024 al verkrijgbaar! Koop nu dus snel je kaartje!