Udo van Boven

16 jun. '24, 15:30–18:00Brasserie Amare, Den Haag

Jazz em Brasse.

Podium de Nieuwe Kamer organiseert in samenwerking met Open Amare jazzconcerten op de zondagmiddag in Brasserie Amare. Deze concerten worden gehouden van 15:30 - 18:00 uur waarbij (meestal) in de tweede set aanwezige musici kunnen meespelen met de geprogrammeerde band.

Deze week met: Udo van Boven

Zo'n 18 jaar geleden hadden Erik Doelman en ik (Udo van Boven) het plan opgevat om tijdens het scrabbelen maar eens iets nuttigs te doen, terwijl we wachtten op de ander om z'n woordje te verzinnen. Resultaat: "Jij schrijft de akkoorden en ik de melodie". En zo geschiedde. Nooit gespeelde composities, die door het plotselinge overlijden van Erik in 2018, op de plank zijn blijven liggen, worden nu door (Haagse) top musici ten gehore gebracht.

De concerten zijn vrij toegankelijk. In de kosten van deze concerten wordt bijgedragen door Open Amare en Brasserie Amare. In de pauze van het concert vragen we u een bijdrage om live jazz op deze locatie in stand te kunnen houden. In uw bijdrage kan via uw bankapp en QR code of contant voorzien worden.

Brasserie Amare is gevestigd in Amare, Spuiplein 150 Den Haag, direct rechts van de hoofdingang.