Uhuru Fest | Music & Carribean Food

15 jun. '24, 16:00–02:00Poppodium Phoenix, Bredavanaf €5

Reggae, Roots, Dub & Meer!

𝑼𝒉𝒖𝒓𝒖 betekent vrijheid! Kom met gelijkgestemden jouw vrijheid eren met muziek, community Γ©n lekker eten tijdens 𝑼𝒉𝒖𝒓𝒖𝒇𝒆𝒔𝒕! Daarnaast zullen wij zorgen voor een bijpassende aankleding van het event. Dompel je onder in een wereld waar je jezelf enkel laat leiden door de muziek.

π…π‰πˆπ€π‡ππŽπ‘π

Fijahborn staat voor de boodschap 'peace, love and unity' en maakt originele, vrolijke, eigenzinnige reggae. Hun positieve boodschap verspreiden ze tot ver over de grenzen op velen festivals en podia, waaronder een UK tour, waardoor zij internationaal een steeds grotere naam werden. In CuraΓ§ao scoorden Fijahborn nationale hits met de nummers β€˜Think About This’ en β€˜Giving’. Met hun energieke karakter en dansbare songs weten ze elk publiek snel voor zich te winnen. Wordt onderdeel van dit authentiek muzikaal Roots Reggae Feest genaamd FIJAHBORN!

π‘π„π†π†π€π„πŒπ„ππ“π€π‘π˜

Maak je klaar voor de come-back show van Reggaementary! Reggaementary is een reggae trip door de tijd! Het doel van deze band is om de hits van reggae grootheden ook naar intieme festivals te krijgen, want wat is er nou mooier dan deze muziek! Deze groep aan helden brengt de nummers van Bob Marley, Gregory Isaac, iNi Kamoze, Eek-A-Mouse, Steel Pulse, Peter Tosh Γ©n Doe Maar naar het Nederlandse festivalpubliek. Open je hart en voel de reggae vibes!

ππˆπ‚πŽπ“πˆπ„πŒ + 𝐉.𝐉.

Vinyl vreters van de bovenste plank die je laten dansen tot de laatste uurtjes! Van dance hall tot dub en lekkere reggae klassiekers. Als je hier niet van gaat dansen, dan ben je hoogstwaarschijnlijk dood. Voel de energie door je aderen stromen en ervaar het… Je bent ALIVE!

π‚π€π‘πˆπππ„π€π π…πŽπŽπƒ π‚πŽπ‘ππ„π‘

Voor sommigen wellicht het hoogtepunt van de avond πŸ˜‰ En dat mag best want deze koks gaan flink hun best voor jullie doen! Van vega gerechten tot Jamaican jerk chicken, Carribean pork en Surinaamse kip. Laat je verrassen!

En dit alles in een prachtige 𝑼𝒉𝒖𝒓𝒖 𝑺𝒇𝒆𝒆𝒓! Kom het ontdekken en wordt onderdeel van een hechte community aan reggae lovers. β€οΈπŸ’šπŸ’› 𝑷𝒆𝒂𝒄𝒆, 𝑳𝒐𝒗𝒆 & π‘©π’π’†π’”π’”π’Šπ’π’ˆπ’” ✌️