Over ons

De Culturele Uitagenda is een initiatief van Event Connectors B.V. De Culturele UitAgenda is een (deels automatisch) platform waarop alle films, concerten, theater, dans, festivals, muziek en meer culturele activiteiten in Nederland weergegeven worden. De Uitagenda van Nederland voor jong en oud!

Event Connectors

Event Connectors is een Business-to-Business organisatie dat opereert in de destinatiemarketingmarkt en is opgericht in januari 2020. Event Connectors werkt samen veel verschillende organisaties binnen de destinatiemarketingmarkt, namelijk met: Destinatie Marketing Organisaties, Citymarketing Organisaties, gemeenten, bibliotheken, poppodia, schouwburgen, theaters, festivals, toneelgroepen, artiesten en andere organisatoren die hun culturele, recreatieve en/of toeristische evenementen willen publiceren op een uitagenda of evenementenkalender.

The Feed Factory

The Feed Factory is een slimme en handige tool voor het opslaan en publiceren van evenementen, festivals, voorstellingen en toeristische en culturele locaties. The Feed Factory assisteert organisaties door een eigen database te creëren met verschillende evenementen en locaties. Deze tool is de opvolger van de Nationale Database voor Toeristische, Recreatieve en Culturele informatie (NDTRC) van VVV Nederland. The Feed Factory wordt gevuld door webformulieren en automatische koppelingen met nieuwe en veranderde voorstellingen, concerten, festivals, tentoonstellingen en expositie, concertzalen, bioscopen, musea, galeries en nog veel meer culturele en toeristische organisaties. In de tool zit ook een partner login voor ondernemers en organisatoren. Hierdoor hoeven partners niet alles handmatig in te vullen. Dit scheelt partners tijd en geld en levert een toeristische en culturele database op .

Missie

Evenementen, activiteiten, locaties en andere data koppelen aan het juiste publiek. 'We connect (your) events with audiences'.

Visie

Destinatie Marketing Organisaties en lokale overheden helpen bij het verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden van culturele, toeristische en recreatieve data via (semi-) automatische oplossingen en online tools richting bewoners en bezoekers.

Onze klanten

Wij werken samen met grote culturele partijen en steden zoals: Rotterdam Festivals, Amsterdam & Partners, Zuid-Oost City, Haarlem Marketing en Zandvoort. Daarnaast zijn er nog kleinere losse organisatoren die gebruik maken van de The Feed Factory.

Data partners

Samen met onze partners zorgen we voor bijvoorbeeld het leveren van koppelingen via datafeeds, API's en andere integraties waardoor automatisch een rijk, volledig en actueel aanbod van evenementen, activiteiten, films, wandelingen, congressen en culturele, toeristische en recreatieve locaties ontstaat. 

Andere partners helpen met het integreren, realiseren en/of koppelen van websites, CMS, apps, narrowcasting en/of CRM- en zaaksystemen aan The Feed Factory. 

Daarnaast is er ook samenwerking met communicatieadviseurs, bureaus voor content productie, destinatie experts en (strategische) adviespartners die Destinatie Marketing Organisaties, VVV's, citymarketing, bibliotheken, gemeenten en andere organisaties adviseren en ondersteunen.

De volgende databronnen zijn gekoppeld aan The Feed Factory en leveren automatisch evenementen, concerten, activiteiten, congressen en/of films aan.

Databronnen